17 november 2022

Lunchlezing Tim de Wit. Wankel koninkrijk De Britten na Brexit: wat nu?

Tim de Wit vestigde zich zeven jaar geleden als correspondent in het relatief rustige Londen. Wat volgde was een achtbaan aan politieke gebeurtenissen, intriges en vooral… chaos. Het land stond op zijn kop. En staat dat eigenlijk nog steeds. In dit boek ‘Wankel koninkrijk De Britten na Brexit: wat nu?’ kijkt De Wit onder de motorkap van het Verenigd Koninkrijk. En wat blijkt: het piept en

koninkrijk De Britten na Brexit: wat nu?’ kijkt De Wit onder de motorkap van het Verenigd Koninkrijk. En wat blijkt: het piept en kraakt aan alle kanten. Schotland en Noord-Ierland willen weg, Boris Johnson liegt er vrolijk op los, Russische oligarchen maken zich breed in The City.

Deze lezing stond oorspronkelijk gepland voor 21 april.

Lunchlezing

De lezing bij Tresoar begint om 12.30 en duurt ongeveer 45 minuten tot een uur. De toegang is gratis. Bij het aanmelden kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de lunch voorafgaand aan de lezing (2 broodjes + 1 consumptie, aanvang 12.00 uur). De kosten hiervoor zijn 4 euro, te betalen bij aanvang.

Deze lezing zal live gestreamd worden via het YouTube kanaal van Tresoar.