13 april 2022

Spraakmakende boeken. Chris Ware: Rusty Brown

Ook komend seizoen komt de succesvolle lezingenreeks Spraakmakende Boeken naar Leeuwarden! Per avond staat een ander boek centraal. Op deze avond bespreekt prof.dr. Barend van Heusden het boek:

Chris Ware: Rusty Brown (Concertobooks, 2019)

Over het boek:
In het beeldverhaal ‘Rusty Brown’ doet Chris Ware een poging om de zin van het bestaan in één beeld te vatten. Het leidt tot een monumentale gebeurtenis in de striphistorie: ‘Rusty Brown’ is een fijn uitgewerkt verhaal over intermenselijke relaties, twijfels en volharding tegen wil en dank; opgemaakt en getekend op maar liefst 352 pagina’s. Met zijn verraderlijk eenvoudige stijl creëert Chris Ware een overdonderende leeservaring.

Voor deze activiteit vragen wij je om een coronatoegangsbewijs te tonen bij de ingang van de zaal. Dit kan door middel van de CoronaCheck-app of met een QR-code op papier. Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs en een bezoek aan dbieb kun je terecht op onze webpagina met meestgestelde vragen.

Let op:
Wanneer de activiteit ten gevolge van de coronamaatregelen niet fysiek door kan gaan, kan deze online plaatsvinden. In dat geval krijg je van tevoren bericht hierover en ontvang je de link naar de online activiteit. De ticketprijs blijft ongewijzigd.

Spreker: prof.dr. Barend van Heusden
20.00 – 22.00 uur
Spraakmakende boeken | woensdag 13 april 2022 | dbieb (op-shop.nl)

Menu