11 mei 2022

Spraakmakende boeken. Amanda Gorman: De nog te verschijnen Nederlandse vertaling van haar dichtbundel

Ook komend seizoen komt de succesvolle lezingenreeks Spraakmakende Boeken naar Leeuwarden! Per avond staat een ander boek centraal. Op deze avond bespreekt Esmée van den Boom het boek:

Amanda Gorman: De nog te verschijnen Nederlandse vertaling van haar dichtbundel

Over het boek:
‘The hill we climb’ is de voordracht die de jonge dichter en activiste Amanda Gorman hield bij de inauguratie van de Amerikaanse president Joe Biden. Vertaald door Zaïre Krieger is Amanda Gormans roep om een dappere toekomst in het Nederlands te lezen. Het gedicht ‘The hill we climb’ gaat over de Verenigde Staten, maar werd wereldwijd bekend.

Voor deze activiteit vragen wij je om een coronatoegangsbewijs te tonen bij de ingang van de zaal. Dit kan door middel van de CoronaCheck-app of met een QR-code op papier. Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs en een bezoek aan dbieb kun je terecht op onze webpagina met meestgestelde vragen.

Let op:
Wanneer de activiteit ten gevolge van de coronamaatregelen niet fysiek door kan gaan, kan deze online plaatsvinden. In dat geval krijg je van tevoren bericht hierover en ontvang je de link naar de online activiteit. De ticketprijs blijft ongewijzigd.

Spreker: Esmée van den Boom
20.00 – 22.00 uur
Spraakmakende boeken | woensdag 11 mei 2022 | dbieb (op-shop.nl)

Menu