17 februari 2022

Brainwaves: Fokking druk

Thijs Launspach: Fokking druk
We hebben het druk. Fokking druk. Staan 24/7 aan. En laten ons uitputten door moordende prestatiedruk. Maar wat maakt ons werk tegenwoordig zo druk, en wat kunnen we eraan doen? Wanneer is er sprake van te veel stress? En hoe voorkom je een burn out?

In deze interactieve talk vertelt stress-expert Thijs Launspach aan de hand van zijn bestseller ‘Fokking druk, het ultieme anti-stress boek’ alles wat je moet weten over het verminderen van stress in je werk en je leven, wat het verschil is tussen gezonde en ongezonde stress en hoe je voorkomt dat je in een burn-out terecht komt. Met zijn prikkelende opdrachten en humor komt zijn boodschap écht binnen!

Voor deze activiteit vragen wij je om een coronatoegangsbewijs te tonen bij de ingang van de zaal. Dit kan door middel van de CoronaCheck-app of met een QR-code op papier. Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs en een bezoek aan dbieb kun je terecht op onze webpagina met meestgestelde vragen.

donderdag 17 februari 2022
20:00 – 22:00 uur

Menu