2 juni 2022

BRAINWAVES: Opgelet! Spectaculaire veranderingen in de natuur

Nieuw bij dbieb: Brainwaves bèta! Een nieuwe serie interactieve talks waarin verschillende wetenschappers je meenemen in actuele onderwerpen in de bètawetenschappen. Laat je prikkelen, inspireren en je hersens even opschudden. Vooraf, in de pauze en na de talk kun je genieten van een paar fijne beats.

Als je deze hele serie boekt ontvang je korting. De colleges zijn ook los te boeken.

Arnold van Vliet – Opgelet! Spectaculaire veranderingen in de natuur
De natuur is altijd in beweging. Van lente, zomer, herfst tot winter: de natuur ondergaat elk jaar een wonderlijke transformatie. Door de ongekend snelle veranderingen in het klimaat zijn er veel meer veranderingen in de natuur gaande dan normaal. In zijn talk laat Arnold van Vliet, bioloog bij Wageningen University, deze veranderingen op een interactieve manier zien. Je ontdekt bijvoorbeeld dat er een massale volksverhuizing in de natuur gaande is en dat de lengte van het groeiseizoen tegenwoordig al bijna een maand langer is dan een halve eeuw geleden.

donderdag 2 juni 2022
19:30 – 21:30 uur

Menu