7 april 2022

BRAINWAVES: Hoe de kleinste deeltjes ons iets kunnen leren over de grootste dingen die we kennen

Nieuw bij dbieb: Brainwaves bèta! Een nieuwe serie interactieve talks waarin verschillende wetenschappers je meenemen in actuele onderwerpen in de bètawetenschappen. Laat je prikkelen, inspireren en je hersens even opschudden. Vooraf, in de pauze en na de talk kun je genieten van een paar fijne beats.

Als je deze hele serie boekt ontvang je korting. De colleges zijn ook los te boeken.

Rasa Muller – Hoe de kleinste deeltjes ons iets kunnen leren over de grootste dingen die we kennen
Wat is het allerkleinste deeltje in het universum? Deeltjesonderzoeker en natuurkundige Rasa Muller houdt zich er dagelijks mee bezig. In deze talk neemt zij je mee naar de wereld van de allerkleinste deeltjes. Maar ook naar het allergrootste: sterexplosies in het universum. Hoe meet je die deeltjes en hoe haal je daar natuurkunde uit?

donderdag 7 april 2022
19:30 – 21:30 uur

Menu