18 november 2021

Filosofiecafé. Lezing Ron Muijzer over Kalliope

Als een sterfelijke mens gebrek had aan frisse ideeën, was het verstandig om een wandeling te maken in de natuur, en oren, ogen, neus en wat ook maar wijd open te zetten. Als je geluk had, werd je dan een mooi, fris idee ingeblazen door een van de Muzen: je werd ‘geïnspireerd’, en kon weer verder, soms zelfs in een onverwachte, nieuwe richting.

Ron Muijzer

Drs. Ron Muijzer studeerde culturele antropologie in Nijmegen, met speciale aandacht voor psychologie en taalwetenschap. Na kortstondige carrières in de kinderpsychiatrie en op een ministerie is hij het onderwijs ingerold. Op dit moment begeleidt hij hoogopgeleide buitenlanders. In de afgelopen 35 jaar heeft Ron zich beziggehouden met filosofie. Hij organiseert en begeleidt cursussen op dit gebied, ook in eigen beheer.

Wil je bij deze lezing in Tresoar zijn? Reserveren kan door een e-mail te sturen naar info@filosofie.frl.

De entree is € 5,= contant of per PIN te voldoen bij de ingang van de zaal.

De lezing is ook live te volgen via de livestream van Tresoar. Ga daarvoor naar de Youtubepagina van Tresoar.

Steun in de vorm van een vrijwillige bijdrage op NL06 TRIO 0338 8111 33 t.n.v. Stichting Filosofiecafé Fryslân wordt zeer gewaardeerd.

Meer informatie over Filosofiecafé Fryslân is te lezen op: https://leeuwarden.remonstranten.nl/agenda/

Menu