Het Grote Bubbel College - Joris Luyendijk

woensdag 12 december 2018

Op woensdag 12 december organiseert Studium Generale Leeuwarden in samenwerking met RUG/Campus Fryslân 'het Grote Bubbel College'.Grote Bubbel College

Niemand zag dit aankomen: Trump in het Witte Huis of het Brits vertrek uit de EU. Ook Joris Luyendijk niet. In het Grote Bubbel College breekt Joris met zijn eigen comfortabele wereldbeeld. Joris houdt het publiek een spiegel voor en breekt je uit jouw comfortzone.

Van de kopbal van Gullit op het EK van 1988 tot aan de opkomst van Wilders en Trump loopt een directe lijn. In een interactief college vol filmpjes en verhalen neemt Joris neemt je mee naar de momenten waarop zijn wereldbeeld barstte. Het Grote Bubbel College gaat voorbij de bekende verklaringen voor het groeiende populisme en zet je op het verkeerde been. Joris houdt het publiek een spiegel voor en breekt je uit jouw comfortzone.

Joris Luyendijk

uyendijk is journalist en antropoloog. Hij schreef onder andere de bestsellers en prijswinnende boeken 'Het zijn net mensen' en 'Dit kan niet waar zijn'. Zijn laatste publicatie is 'Kunnen we praten?'

Details

Datum: woensdag 12 december
Tijd: 13.00 - 14.00 uur
Locatie: informatie volgt
Deze lezing is gratis bij te wonen, in verband met een beperkt aantal zitplaatsen vragen we je echter wel om een kaartje te reserveren.
Reserveer je kaartje Bekijk het volledige programma van Studium Generale